Meille töihin?

 

Haluatko mielenkiintoisen työn dynaamisessa ympäristössä vahvasti kasvavassa yrityksessä?

Huoltoteknikko

Tehtävänäsi on toimittamiemme hammashoidon laitteistojen huolto- ja korjaustyöt sekä niiden käyttöönotto. Vastaat myös huoltokäyntien yhteydessä tapahtuvasta varaosamyynnistä.

Odotamme osaamista sähkötekniikan, elektroniikan tai laiteasennuskokemusta mekaniikan alueelta. Toimi edellyttää kykyä itsenäiseen työhön, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Huoltotyöt tehdään pääosin asiakkaidemme vastaanotoilla, joten työhön sisältyy matkustamista viikoittain Suomessa, sekä koulutusten osalta ajoittain ulkomailla mm. päämiestemme koulutuksissa. Konttorimme sijaitsee Helsingin Metsälässä ja asuinpaikkasi tulisi olla pk-seudulla. Eduksi katsomme englannin kielitaidon.

Arvostamme aitoa halua oppia uutta, sekä työtä pelkäämätöntä ”can do ” -asennetta. Työ sopii myös vastavalmistuneille, sillä autamme työssä oppimiseen. Tarjoamme käyttöösi täyden autoedun nykyaikaisine työkaluineen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tule kanssamme rakentamaan asiakaslähtöisestä huoltotiimistämme Suomen parasta huoltopalvelua.

Lisätietoja antavat huoltopäällikkö Juuso Berg p. 040 7429 895 ja toimitusjohtaja Juha Korhonen, p. 045 183 8322.

Lue lisää ja hae

- - -

 

Etsimme

myyvää tuotepäällikköä

hammashoidon kone- ja kalustemyyntiin

 

Etsimme uutta kehityshenkistä tuotepäällikköä osaksi suun terveydenhoidon monialayritystä. Tuotepäällikkönä tulet vastaamaan Dental Systemsin ja Unidentin nimetystä tuotealueesta ja siihen liittyvistä projekteista. Pääset toteuttamaan uutta ja vaikuttamaan merkittävästi hammashoidon koneiden ja kalusteiden myyntiin, sekä pääset seuraamaan digitaalisen hammashoidon kehittämistä eturivistä.

Roolisi meillä
Tuotepäällikön tärkeimmät tehtävät liittyvät tuotehallintaan sekä asiakas- ja päämiesyhteistyöhön. Ydintehtäviäsi on varmistaa hammashoidon kalusteiden myyntivalmiudet, toimia asiakasmyynnissä ja viedä yhdessä projektit valmiiksi. Asiakkainasi ovat yksityiset ja julkiset hammashoitoasemat ja ketjut. Esiinnyt asiakaskohtaamisissa esimerkiksi demojen esitystilaisuuksissa, jossa toimit meidän tuotteidemme asiantuntijana yhdessä myyntiorganisaation kanssa.

Kehität myös yhdessä Ruotsissa sijaitsevan emoyrityksemme Unident Ab:n kanssa tuotevalikoimaamme myynnillisyyden näkökulmasta Suomessa ja olet mukana myyntityössä. Olet tärkeä linkki asiakkaan ja tuoteratkaisujen välissä. Ymmärrät monipuolisesti niin asiakkaiden tarpeita kuin meidän palveluidemme tarjoamia mahdollisuuksia. Tukenasi on kokenut osaava myyntitiimi ja tuotevalikoima tunnettuja brändejä, kuten Finndent, 3Shape, Cefla, NSK. Työpaikkasi on Helsingissä.

Menestymisen avaimet
Tehtävään valittavan henkilön ihannetausta sisältää näyttöä myynnin, sekä hammashoidon kone- ja kalusteratkaisujen menestyksellisestä hoidosta julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.  Lisäksi etuna on, jos hakijalla on alalta kokemusta päämiesyhteistyöstä ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan sujuvaa esiintymistaitoa ja aitoa halua auttaa asiakasta ja toimia uusien ratkaisujen sanansaattajana. Toimit vakuuttavasti ja asiantuntevasti vuorovaikutustilanteissa sekä viihdyt asiakastyössä. Eduksi katsotaan myös mahdollinen työkokemus tai osaaminen tuotteistuksesta ja tuotevalikoiman hallinnasta, mutta se ei ole välttämätöntä - tämän pääset oppimaan meilläkin!

Meillä saat
ympärillesi asiantuntevan ja kannustavan tiimin. Merkityksellisen työn hammashoidon digitalisoinnin ja uusien tuotteiden myynnissä. Mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja edetä urallasi. Hyvät työsuhde-edut, täyden autoedun ja mukavan kansainvälisen yrityskulttuurin.


Innostuitko? Niin mekin!


Toivomme tehtävän täyttämistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elokuussa. Lähetä hakudokumenttisi ja palkkatoiveesi sähköpostitse myyntipäällikkö Heikki Nick, [email protected], p. 040 138 1394 tai toimitusjohtaja Juha Korhonen, [email protected], p. 045 183 8322 mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan mahdollisesti etäyhteyksien kautta ja ne voidaan aloittaa jo hakuaikana. Tehtävä saatetaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Olethan siis nopea!

 

 

- - -

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja hammashoitoon. Lisäksi toimitamme tuotteita ja palveluja hammaslaboratorioille, jalkahoitajille ja eläinlääkäreille.

Hyviä tyyppejä mahtuu aina joukkoomme, vaikka avoimia työpaikkoja ei varsinaisesti olisikaan. Voit halutessasi jättää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostiimme [email protected]