Tietosuoja


Haluamme varmistua siitä, että henkilötietojesi käsittely tapahtuu henkilötietolain asettamien vaatimusten mukaisesti. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on toimia Dental-Systems Oy:n luonnollisten henkilöiden asiakasrekisterinä.

Oheisen tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa sinulle, miksi ja miten keräämme henkilötietojasi sekä mihin tarkoituksiin henkilötietoja käytetään ja luovutetaan. Luethan selosteen huolellisesti.

- Tietosuojaseloste (henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §)

 

Evästeet

Mitä ovat evästeet ja mihin niitä käytetään?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selaimesi tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Käytämme evästeitä voidaksemme lähettää oikeat verkkosivut oikealle henkilölle. Evästeiden avulla keräämme myös tietoa verkkosivustomme käyttötavoista mahdollistaaksemme käyttäjillemme paremman käyttökokemuksen tarjoamisen sekä kehittääksemme sivuston toimivuutta. 

Emme kuitenkaan tallenna tai yhdistä asiakastietoihisi tunnistettavaa, yksilöllistä käyttäytymistäsi verkkosivuillamme koskevaa tietoa.

Evästeiden hyväksyminen

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt, että voimme:

- Kerätä tietoa verkkosivuston käytöstä, esimerkiksi vierailujen määrä ja vieraillut sivut.
- Tallentaa tietoa, millä selaimella ja laitteella verkkosivuillamme vieraillaan.
- Kohdentaa verkkosivujen sisältöä aikaisempien vierailujen pohjalta keräämiemme tietojen perusteella.

Evästeitä voidaan käyttää myös käyttäjän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun, tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvän mainonnan tuottamiseen muilla verkkosivuilla Internetissä.

Evästeiden käytön estäminen

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei voi käyttää ilman evästeitä.

Selaimen asetuksista voit myös asettaa tilan, joka ilmoittaa tallennettavasta evästeestä ja tämän jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä evästeen.

Lisätietoja evästeistä ja verkkopalveluiden turvallisesta käytöstä voit lukea Viestintäviraston sivuilta.

Lisätietoja evästeistä

Ota yhteyttä, mikäli haluat saada lisätietoa verkkosivuillamme käytettävistä evästeistä.